Cine va reabilita trotuarele din Floreşti. Vezi care este câştigătorul licitaţiei

Cine va reabilita trotuarele din Floreşti. Vezi care este câştigătorul licitaţiei
Reprezentanţii Primăriei Floreşti au anunţat marţi care este firma care a câştigat licitaţia privind reabilitarea şi realizarea trotuarelor din comună.

Comisia de evaluare a ofertelor, împreună cu specialiștii consultantului, au decis ca proiectul să fie încredinţat companiei Napoca SA, a cărei ofertă a avut cea mai mică valoare, de 3,259 milioane lei, plus TVA.

Investiţia se va realiza strict din fondurile comunei, noile trotuare urmând să fie construite pe strada Avram Iancu din Floreşti şi pe drumul judeţean din localitatea Luna de Sus, pe partea dreaptă, cu direcţia Vlaha.

"Mă bucur că economia de piață a funcționat din nou. Licitația fusese estimată la valoarea de 6,11 milioane lei, din care diverse și neprevăzute STRICT 5%, dar concurența a coborât mult prețul efectiv de realizare. Sper ca vineri 4 martie să și semnăm contractul, iar apoi în cel mai scurt timp să dăm ordinul de începere al lucrărilor și să demareze execuția trotuarelor în Luna de Sus, pe partea dreaptă cu direcția Vlaha și pe întregul tronson, ambele părți ale DN1/Avram Iancu din Florești", a declarat primarul comunei Florești, Horia Șulea.

În licitaţie s-au înscris şapte firme, şi anume Viarom, Napoca SA, CRIDAR, ARL, Ceziana, KIAT şi Nordconforest, ofertele lor având sume cuprinse între 3,25 şi 4,79 milioane lei.

Comenteaza