Clujenii înscriși la Rabla Local vor primi e-maluri cu pașii următori, de luni!

Clujenii înscriși la Rabla Local vor primi e-maluri cu pașii următori, de luni!

Programul Rabla Local privind casarea autovehiculelor uzate este finalizat. Clujenii vor primi, zilele următoare, e-mailuri cu pașii următori. 

''O parte din cei care s-au înscris nu sunt eligibili, pentru că fie nu sunt din Cluj fie au nu au mașini maxim euro 3 sau nu și-au plătit taxele și impozitele. Acum verificăm și vom trimite adrese pe e-mail către cei eligibili. În maxim 20 de zile de la primirea e-mailului, trebuie să își aducă actele, după are 30 de zile în care poate semna contractul cu, iar alte 60 de zile în care poate duce autovehicului la casare, apoi 30 că să primească banii'', a declarat edilul Emil Boc, la ZIUA LIVE. Primarul a mai subliniat că toate procedurile se pot face online, fără a fi nevoit cetățeanul să vină la municipaliate.

Poprietarii de automobile mai vechi de 15 ani, înscrise în programul Rabla local, vor primi 3.000 de lei (2.400 de la bugetul AFM și 600 de la autoritățile locale) în schimbul unui autovehicul uzat predat spre casare şi radiere din circulaţie şi din evidenţa fiscală.

Finanțarea alocată pentru Cluj-Napoca cuprinde un număr de 5.000 de autovehicule, în limita a 15.000.000 lei, din care 12.000.000 lei reprezentând finanțare nerambursabilă din Fondul pentru mediu și 3.000.000 lei reprezentând contribuție proprie a Municipiului Cluj-Napoca.

La Cluj-Napoca s-au înscris 1379 de persoane, înainte de prelungirea cu o luna a proiectului. 

Etichete
Comenteaza