Clujul va avea un skatepark de interior. Emil Boc: "Mă țin de cuvânt și începem demersurile de construcție"

Clujul va avea un skatepark de interior. Emil Boc: "Mă țin de cuvânt și începem demersurile de construcție"

În Cluj-Napoca urmează să fie realizat un skatepark de interior care ar urma să fie utilizat în special în perioada rece a anului. 

Un skatepark indoor a fost prevăzut în bugetul pe 2024 a Primăriei Cluj-Napoca. Emil Boc anunță că anul acesta va începe construcția.

"Am primit propuneri constant în cursul anului trecut și am spus că dacă găsim soluții financiare și teren, în 2024 mă voi ține de cuvânt și începem demersurile. Și mă țin de cuvânt și începem demersurile de construcție a acestui skatepark de indoor. Așa vom da posibilitatea ca și pe perioada asta de iarnă să poți să practici un asemenea sport", a declarat Primarul Emil Boc, vineri, la ZIUA LIVE.

Edilul Clujului a spus că pentru skatepark sunt trei opțiuni de teren.

"Avem trei soluții de teren, vom alege una: în Baza sportivă Gheorgheni, este prima opțiune, în Baza sportivă La terenuri sau în Parcul Detunata. Colegii mei optează, în urma a ceea ce spun și cetățenii, pentru Baza sportivă din Gheorgheni. Deci, vom avea o locație și bani pentru a porni studiile necesare de realizare am pus deja în buget", a explicat primarul.

În prezent, Cluj-Napoca are două skateparkuri de exterior, în Parcul Rozelor și în Baza sportivă La Terenuri, ambele în cartierul Mănăștur. 

Comenteaza