Şcoala din Floreşti, pe linie dreaptă. A primit autorizaţia de construire

Şcoala din Floreşti, pe linie dreaptă. A primit autorizaţia de construire
După obținerea avizelor necesare, în cursul zilei de luni a fost semnată autorizația de construire pentru noua școală din comuna învecinată, anunţă reprezenzentanţii Primăriei Floreşti.

Lucrările vor fi efectuate de asocierea dintre Coldea Construcţii şi Dico & Ţigănaş, desemnată câştigătoare în urma licitaţiei organizate în acest sens.  Astfel, şcoala cu parter şi două etaje din zona Cetatea Fetei va fi ridicată pentru suma de 8.082.577,10 lei, bani proveniţi din fonduri proprii ale administrației publice locale floreștene.

"Floreștiul cunoaște o explozie demografică deosebită, fiind o comună cu o populație extrem de tânără. Gândim în viitor şi trebuie să luăm în considerare necesităţile viitoare ale floreştenilor. Micii floreșteni de azi vor avea nevoie în doar câțiva ani de o școală, așa că această investiție era o prioritate pentru noi. Noua construcţie va fi una predominant cu destinaţie şcoală, dar este posibil să realizăm, în funcţie de nevoi şi o serie de clase de liceu. Oricum, destinaţia este strict pentru educaţie", a spus primarul comunei, Horia Șulea.

Contractul privind construirea noii şcoli din comună a fost semnat la finele lunii noiembrie 2014.

Comenteaza