Concerte, demonstrații și dans, la Zilele Dejului

Concerte, demonstrații și dans, la Zilele Dejului
| Foto: Facebook Costan Morar

Zilele Municipiului Dej, Festivalul Culturii Populare Someșene ,,Samvus" și Târgul Produs de Cluj au debutat cu tradiționalul eveniment "Anuala artiștilor plastici dejeni, ediția 2024", desfășurat la Muzeul Municipal Dej.

Primarul de la Dej, Costan Morar, precizează că expoziția va fi deschisă până la începutul lunii august. „Felicitări celor 28 de artiști plastici, care au expus lucrări ce le definesc stilul și le transpun emoțiile pe pânză sau le modelează în sculpturi. Mulțumiri pentru prezența și în acest an a Lectorului Univ. Dr. Luigi Bambulea din cadrul Universității de Arte din București. Expoziția poate fi admirată în continuare la Muzeul Municipal Dej până în data de 2 august.

(...)Prima seară de concerte, demonstrații și dans în Piața Bobâlna cu recitaluri de muzică pop, dance, hip-hop. Protagoniști: Happy Girls, CSS Vulturii Dej, Black Bomb& Break the Bit, Latino Angels, Alexandru Mureșan, Happydance, Szekely Pal, Gabriela Toma, OVI Live Music, Avalon, Emanuel Cârstea”, a spus primarul

Comenteaza