Consilierii județeni ai Clujului au APROBAT proiectele care primesc finanțare nerambursabilă. VEZI LISTELE complete

Consilierii județeni ai Clujului au APROBAT proiectele care primesc finanțare nerambursabilă. VEZI LISTELE complete
| Foto: ZIUA de CLUJ

Deliberativul județean a votat, marți, proiectele depuse de către organizațiile non-profit și entitățile publice din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, care primesc finanțare nerambursabilă.

Proiectele de hotărâri au fost supuse dezbaterii și votului consilierilor județeni în ședința ordinară a CJ Cluj de miercuri, 26 aprilie 2023. A fost prima ședință organizată în format fizic pentru actuala componență a forului administrativ județean, după perioada de pandemia de COVID-19.

Cea mai mare sumă, în cuantum de 1.550.000 de lei, a fost propusă pentru proiectele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate prevăzute în regulament, din zona Cultelor Religioase. Lista completă AICI.

În ceea ce privește sportul, Consiliul Județean a pregătit suma de 1.050.000 de lei. Dintre proiectele alese nu lipsește clubul de fotbal Universitatea Cluj, care va primi nu mai puțin de 70.000 de lei. Lista tuturor proiectelor sportive poate fi consultată AICI.

Urmează acțiunile de Cultură pentru care s-au alocat 900.000 de lei. Cea mai mare sumă individuală este în valoare de 25.000 de lei și este acordată Asociației Zilele Culturale Maghiare din Cluj pentru proiectul Zilele culturale Maghiare din Cluj - Ediția a XIV -a. Lista completă AICI.

De asemenea, pentru activitățile de tineret și socio-educaționale este prevăzută tot suma de 900.000 de lei. Lista tuturor proiectelor selectate din această sferă poate fi consultată AICI.

Lista proiectelor câștigătoare poate fi consultată și pe site-ul oficial al instituției (www.cjcluj.ro) la secțiunea Informații Publice – Cereri de finanțare nerambursabilă.

Comenteaza