Consilierul judeţean acuzat de conflict de interese demisionează astăzi

Consilierul judeţean acuzat de conflict de interese demisionează astăzi
Consilierul judeţean Traian Cuc, acuzat de conflict de interese, a anunţat astăzi că demisionează din funcţie, şi că şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean, una extraordinară, este ultima la care participă.

"Am primit decizia de la ANI (Agenţia Naţională de Integritate-n.red.). Mi-o asum, voi demisiona mâine. Şedinţa de azi e ultima la care particip", a spus Cuc astăzi în plenul Consiliului Judeţean.

ANI arată că Traian Cuc ar fi încălcat legislaţia privind incompatibilitatea, "ca urmare a încheierii de către Consiliul Județean Cluj, instituție în care domnul Traian Florinel Cuc exercită funcția de consilier județean PSD, a unui contract având ca obiect amenajarea drumului de acces la gospodăria de apă din localitatea Cămărașu, cu Gentilia Construct SRL", societate în cadrul căreia soţia lui Cuc este asociat şi administrator.

Cuc e în funcţie din 23 iunie 2004. Conform legislaţiei, citate de ANI, Cuc nu va mai avea dreptul de a exercita o funcție sau o demnitate publică, cu excepția celor electorale, pe o perioadă de trei ani.

Vezi aici de ce este acuzat Traian Cuc

Vezi aici ce răspunde consilierul

Comenteaza