Consiliul Județean Cluj a APROBAT proiectele care primesc finanțare nerambursabilă. LISTELE complete

Consiliul Județean Cluj a APROBAT proiectele care primesc finanțare nerambursabilă. LISTELE complete
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Deliberativul județean a votat proiectele depuse de către organizațiile non-profit și de entitățile publice din sfera tineretului și activităților socio-educaționale, a sportului, culturii, precum și a cultelor religioase, care primesc finanțare nerambursabilă.

Proiectele de hotărâri au fost supuse dezbaterii și votului consilierilor județeni în ședința ordinară a CJ Cluj de miercuri, 27 aprilie 2022.

Cea mai mare sumă, în cuantum de 3.000.000 de lei, a fost propusă pentru proiectele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate prevăzute în regulament, din zona Cultelor. Lista completă AICI.

În ceea ce privește sportul, forul administrativ județean a pregătit suma de 2.000.000 de lei. Dintre proiectele alese nu lipsește clubul de fotbal Universitatea Cluj, care va primi nu mai puțin de 200.000 de lei. Lista tuturor proiectelor sportive poate fi consultată AICI.

Urmează acțiunile de Cultură pentru care s-au alocat 900.000 de lei. Cea mai mare sumă individuală este în valoare de 45.000 de lei și este acordată Asociației de Film și Cultură Urbană Cluj pentru proiectul Cinemateca TIFF - ediția a VI-a. Lista completă AICI.

De asemenea, pentru activitățile de tineret și socio-educaționale este prevăzută tot suma de 900.000 de lei. Lista tuturor proiectelor selectate din această sferă poate fi consultată AICI.

Lista proiectelor câștigătoare poate fi consultată și pe site-ul oficial al instituției (www.cjcluj.ro) la secțiunea Informații Publice – Cereri de finanțare nerambursabilă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza