Consiliul Județean Cluj a validat demisia consilierului Ionuț Rusu

Consiliul Județean Cluj a validat demisia consilierului Ionuț Rusu
| Foto: adevarul.ro

Ionuț Rusu, directorul Sălii Polivalente, a demisionat, marți, 25 ianuarie, din funcția de consilier județean.

Forul administrativ județean s-a întrunit, luni, în ședință extraordinară, pentru a vota proiectul de hotărâre privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean al domnului Rusu Ionuț.

Managerul BT Arena a declarat, zilele trecute, că demisia sa nu are nicio legătură cu o posibilă investigație a DNA în cazul achizițiilor de anul trecut de la Polivalentă.

„Nu am prea multe detalii de oferit. Mi-am dat demisia din funcția de consilier județean pentru a mă putea ocupa de Sala Polivalentă. Am început să avem aici foarte multe evenimente și mult de muncă. Timpul nu îmi permite să mă ocup așa cum mi-aș dori și de îndatoririle de la Consiliul Județean, unde există o echipă foarte bună condusă de Alin Tișe, care își face foarte bine treaba”, spunea Ionuț Rusu pentru ZIUA de CLUJ.

Consilierii județeni au validat demisia directorului Sălii Polivalente cu 28 de voturi „pentru”.

„Începând de astăzi, mandatul colegului Ionuț Rusu încetează, urmând vacantarea postului. Aș vrea să-i mulțumesc pentru colaborarea foarte bună avută în această perioadă. A fost un coleg loial echipei din care a făcut parte. Cred că și-a făcut datoria în calitatea de consilieri județen. Îi doresc succes pe mai departe”, a afirmat Alin Tișe, liderul CJ Cluj.

Comenteaza