Consiliul Judeţean Cluj primeşte terenul de la Rosal, cu condiţii

Consiliul Judeţean Cluj primeşte terenul de la Rosal, cu condiţii
Consiliul Judeţean Cluj a acceptat astăzi în şedinţă publică oferta de donaţie companiei de salubritate Rosal Grup, prin care instituţia ar urma să primească un teren de aproximativ patru hectare situat în comuna Apahida.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a informat plenul că oferta înaintată de Rosal Grup nu are la bază niciun document care să autentifice cine este proprietarul acestui teren. De asemenea consilierii au atras şi ei atenţia că în propunerea societăţii de salubritate se specifică faptul că pe acest teren ar urma să se construiască un centru de depozitare a deşeurilor şi că instituţia are deja un plan identic, în comuna Feleacu. „Atâta timp cât Rosal Grup ne oferă acest teren fără niciun fel de obligaţie, noi putem să-l primim şi să facem ce considerăm de cuviinţă cu el. Cu atât mai mult cu cât clădirea centrului nostru pentru îngrijirea bătrânilor care îşi avea un sediu pe bulevardul 21 Decembrie a fost revendicată. Am putea folosi acest teren pentru construcţia unui nou sediu”, a spus Tişe.

În final plenul a decis că va trimite o informare către Rosal Grup, prin care instituţia transmite că acceptă în donaţie terenul din Apahida. Imediat ce societatea va transmite actele de proprietate, CJ va iniţia un nou proiect de hotărâre prin care va decide destinaţia terenului.
Comenteaza