Consiliul Judeţean vrea parteneriat cu organizatorii TIFF

Consiliul Judeţean vrea parteneriat cu organizatorii TIFF
Forul judeţean va avea disponibilitatea de a încheia parteneriate cu organizatorii celor două festivaluri de film din Cluj, TIFF şi Comedy, dar şi cu universităţile şi liceele clujene care desfăşoară diverse manifestări social-culturale deja cunoscute în oraş, pentru a le putea oferi spaţiile din cadrul muzeelor şi de pe stadionul Cluj Arena, într-un regim cât mai avantajos.

Preşedintele Alin Tişe (foto) a subliniat că organizatorilor TIFF li s-a propus deja să includă stadionul în programul evenimentelor pe care le derulează şi că aceştia au luat în calcul ca pe viitor să aibă în vedere şi această locaţie.

Cluj Arena trebuie să devină un punct de referinţă pentru majoritatea evenimentelor social-culturale care se desfăşoară în oraş, a comentat preşedintele CJ, Alin Tişe, pentru REALITATEA FM Cluj. Acesta este de părere că pe viitor atât organizatorii Zilelor Clujului, cât şi cei ai festivalurilor de film TIFF şi Comedy, dar şi universităţile şi liceele clujene care de asemenea au în derulare o serie de evenimente deja cunoscute în oraş vor fi intersaţi să se folosească de infrastructura Consiliului Judeţean, fie că e vorba despre stadion sau de spaţiile din cadrul muzeelor. "Acesta a fost ideea când am decis să investim în construcţia unui nou stadion: să atragem şi să generăm evenimente social-culturale de anvergură, fie că vorbim de concerte, de competiţii sportive sau de evenimente culturale de genul Festivalului Internaţional de Film Transilvania sau Festivalului Comedy. În incinta stadionului se pot organiza conferinţe, pot fi desfăşurate proiecţii speciale, concerte, dezbateri, orice tip de eveniment din cadrul acestor festivaluri, care să capaciteze cât mai multă lume din oraş", a explicat Tişe.

Şi la ediţia de anul acesta, spune el, organizatorilor TIFF li s-a propus să aibă în vedere şi locaţia stadionului. "Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, le-a spus organizatorilor TIFF că se pot folosi de stadion dacă doresc lucrul acesta. Desigur, pentru că stadionul nu este funcţional decât de un an de zile, nimeni nu a avut încă timp să-şi gândească un program care să se plieze şi pe această infrastructură, însă sunt convins că de anul viitor lucrurile se vor desfăşura altfel", crede Tişe.

 

 

Comenteaza