Video Foto ADIO inspecţie auto în garaj! Continuă marea demolare a garajelor de cartier din Cluj-Napoca. Etapa pe Mănăştur, din weekend

Şi weekend-ul care a trecut a fost unul cu tărăboi în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. Oamenii au pus umărul la acțiunea de demolare a garajelor de cartier, pe care municipalitatea a demarat-o de câţiva ani în oraş. 

Acţiunile de demolare a garajelor au continuat sâmbătă pe aleea Vidraru, în spatele magazinului Denver şi pe strada Mehedinţi, colţ cu Moldoveanu unde au fost trimise somaţiile din partea autorităţilor. 

Locatarii nu sunt încântaţi că trebuie să renunţe la garaje, mai ales că mulţi aveau depozitate acolo unelte pentru adevărate ateliere auto, unii având amenajată în garaj chiar şi gaură de inspecţie a maşinii, însă cu toţii trebuie să se supună deciziei municipalităţii. 

Peste 2.000 de garaje au fost demolate în cartierele clujene în anul 2021 și alte peste 2.000 în 2022. Pe locul celor dărâmate în 2022, în cartierele Gheorgheni, Grigorescu, Mărăști, Mănăștur și Zorilor, au fost amenajate deja 2.297 noi locuri de parcare. 

Comenteaza