Cu 303 mai multe. Numărul de locuri de parcare din aplicația ClujParking a ajuns la 1.612

Cu 303 mai multe. Numărul de locuri de parcare din aplicația ClujParking a ajuns la 1.612
Aplicația ClujParking și-a extins oferta, începând din această săptămână.

Cele 303 locuri de parcare de la Cluj Arena au fost introduse din această săptămână în aplicația ClujParking. Primarul Emil Boc a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

”Începând din această săptămână și locurile de parcare de la Cluj Arena sunt vizibile în timp real în aplicația Cluj Parking. Menționăm că la stadion și la Sala Polivalentă Cluj-Napoca tariful este de 1 leu/oră, în intervalul orar 06:00-23:59. În această aplicație creată pentru dispozitive mobile (cu sistem Android sau iOS) sunt disponibile 1.612 locuri de parcare din 7 parcări sau parking-uri cu barieră din Cluj-Napoca.
Parcările monitorizate prin aplicația ClujParking sunt:

  • parking Moților (public) - 382 de locuri de parcare
  • parcarea din Piața Unirii (publică) - 103 de locuri de locuri de parcare
  • parcarea din Piața Mihai Viteazul (publică) - 74 de locuri de parcare
  • parcarea din Piața Cipariu (publică) - 100 de locuri de parcare
  • parking Sala Polivalentă (public) - 440 de locuri de parcare
  • parking Multiplex Leul (privat) - 210 de locuri de parcare
  • parking Cluj Arena - 303 de locuri de parcare", a scris Boc.

 

În acest moment, sunt peste 10.000 de persoane care au instalată pe telefon aplicația Cluj Parking, atât pe sistemul Android, cât și pe iOS. Prin intermediul aplicației, primăria poate trimite notificări către cei care au instalat aplicaţia, astfel încât ei să fie anunţati imediat despre unele evenimente care îi interesează (se poate transmite dacă o parcare este cu intrare liberă într-o zi sau dacă este închisă ori dacă este un blocaj, un accident într-o anumită zonă).

Aceste notificări pot fi trimise şi tuturor utilizatorilor, dar şi numai unor grupuri de utilizatori, cum ar fi cei care au salvat un parking ca preferenţial, cu acceptul prealabil al utilizatorului. Astfel, la instalare utilizatorul este întrebat dacă doreşte sau nu să primească notificări, la fel ca la orice altă aplicaţie.

Etichete
Comenteaza