Clujul va primi bani de la Guvern din fondul de intervenţie pentru inundaţii şi calamităţi

Clujul va primi bani de la Guvern din fondul de intervenţie pentru inundaţii şi calamităţi
| Foto: ISU Cluj

Guvernul va aloca 353 milioane lei bugetelor locale pentru 14 judeţe afectate de inundaţii. Judeţul Cluj este pe această listă. Anunţul a fost făcut de ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan. Banii provin din fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului.

Guvernul va aloca 353 milioane lei bugetelor locale pentru 14 judeţe afectate de inundaţii, a anunţat, joi, la începutul şedinţei Executivului, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan.

Banii provin din fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului. Conform sursei citate, cele 353 de milioane lei vor fi destinate bugetelor locale din 14 judeţe.

Vorbim de judeţul Alba, Argeş, Bacău, Bistriţa Năsăud, Caraş-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Maramureş, Neamţ, Sălaj şi Suceava.

"Aceste sume alocate vor sprijini 495 de UAT-uri cu 2.577 de obiective vom finanţa, care au fost afectate în acest an de inundaţii şi alte calamităţi”, a spus Ion Ştefan.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza