Cum s-a îmbunătățit infrastructura pietonală din Florești în ultimii ani. Primarul: „Am prioritizat acest subiect”

Cum s-a îmbunătățit infrastructura pietonală din Florești în ultimii ani. Primarul: „Am prioritizat acest subiect”
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

În timpul mandatului său de primar, Bogdan Pivariu a reușit asfaltarea a nu mai puțin de 12.910 metri de trotuare.

Edilul celei mai mari comune din țară își dorește ca în următorii 4 ani fiecare drum din Florești să aibă trotuar.

„Îmbunătățirea infrastructurii pietonale în Florești! Una dintre provocările majore ale Floreștiului este lipsa trotuarelor, un aspect crucial pentru siguranța și confortul pietonilor. De aceea, încă de la începutul mandatului meu, am prioritizat acest subiect.

Am abordat sistematic zonele localității și am înființat sau reabilitat trotuare pe străzile reabilitate. Până în prezent, am asfaltat 12910 metri de trotuare, transformând semnificativ infrastructura pietonală a comunității noastre. Desigur, avem nevoie de mulți alți kilometri de trotuare.

Vom continua să implementăm proiecte pentru înființarea sau reabilitarea trotuarelor pe toate străzile din Florești.
Pentru a atinge acest obiectiv, vom recurge atât la exproprieri cât și la transformarea în sensuri unice a acelor drumuri unde doar așa vom reuși să avem spațiu suficient pentru a realiza trotuare.

Pe lângă trotuarele înființate de pe străzile: Eroilor, Dumitru Mocanu, Șesul de Sus, V. Gârboului, Teilor, Florilor, Avram Iancu, Urușagului, Răzoare sau în Luna de Sus mai avem în desfășurare proiecte care vor înființa imediat trotuare și pe străzile Vălean Mărginean, Porii, Narciselor, Răzoare, Cătanelor.

Scopul nostru este ca în următorii 4 ani fiecare drum să aibă trotuar, pentru a face din Florești o comunitate tot mai accesibilă și sigură pentru fiecare locuitor”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza