Cum se implică Consiliul Județean Cluj în domeniul protecției mediului

Cum se implică Consiliul Județean Cluj în domeniul protecției mediului

Forul administrativ județean a aprobat în cadrul ședinței ordinare de miercuri, 26 aprilie a.c., încheierea unui protocol de cooperare cu Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Scopul acestuia vizează sprijinirea derulării unor activități informative privind educarea și conștientizarea publicului cu privire la protecția mediului, care să contribuie la schimbarea în bine a percepţiei populaţiei din judeţ în legătură cu eliminarea, reutilizarea, reciclarea deşeurilor dar şi cu alte probleme de mediu identificate la nivelul Clujului.

Este de datoria fiecăruia dintre noi să promovăm un comportament responsabil față de natură. De-a lungul timpului, Consiliul Județean a subliniat importanța protejării mediului, implicându-se activ în acțiuni de ecologizare a arealelor naturale. Vom continua să susținem toate inițiativele de acest fel și să tragem un semnal de alarmă, astfel încât cetățenii să dea dovadă, la rândul lor, de o atitudine și de o conduită corespunzătoare”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În acest sens, forul administrativ județean va susține acțiunile de educare și conștientizare, respectiv campaniile de informare publică derulate de Organizația pentru Protecția Mediului și Combaterea Braconajului.

Inițiativa urmează să fie depusă în vederea finanțării de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Comenteaza