Destinație exotică de pe Aeroportul Cluj. Nouă cursă aeriană

Destinație exotică de pe Aeroportul Cluj. Nouă cursă aeriană
Compania aeriană low-cost Wizz Air va lansa, începând din luna decembrie, o nouă rută din Cluj-Napoca, spre Dubai World Central Airport.

Zborurile spre noua destinaţie vor fi efectuate de două ori pe săptămână, marţea şi sâmbăta, începând din 19 decembrie 2015, iar biletele sunt deja puse în vânzare, la prețul de 269 de lei. 

„Ne bucură mult decizia companiei aeriane Wizz Air de a introduce zborul Cluj-Napoca - Dubai, acesta reprezentând o premieră pentru Aeroportul Internaţional „Avram Iancu" Cluj, nicio altă companie aeriană nu a mai operat această destinaţie până în prezent. Împreună cu compania vom coopera pentru promovarea şi creşterea atractivităţii zborului de pe Cluj, fiind convinşi de succesul pe care îl va avea ruta. Aceasta este o destinație mult căutată și credem că se va bucura de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga Transilvanie", a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportul Internațional „Avram Iancu" Cluj.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho, a afirmat că decizia de a introduce noua cursă a venit în urma succesului înregistrat cu ruta București-Dubai. 

"Suntem încântați să anunțăm o astfel de destinație interesantă pentru zborurile noastre din Cluj-Napoca. Decizia de a crește oferta de servicii către Dubai din România vine ca urmare a rezultatelor bune de care ne-am bucurat cu ruta București-Dubai. Suntem siguri că acest nou serviciu va fi foarte bine primit de către clienții noștri, care se pot bucura de acum de o vacanță într-o destinație foarte populară pe tot parcursul anului, grație tarifelor scăzute", a declarat el.

Cu acest nou serviciu, Wizz oferă în total 93 rute către 42 destinații din 15 de țări, de pe opt aeroporturi din România, cu două rute care conectează acum România de Emiratele Arabe Unite.

Aceasta este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări.

Comenteaza