Directorul adjunct al Tetarom, desemnat vicepreședinte al APITSIAR

Directorul adjunct al Tetarom, desemnat vicepreședinte al APITSIAR
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță că performanța parcurilor industriale Tetarom este recunoscută la cel mai înalt nivel.

Astfel, SC Tetarom SA, societate publică care administrează parcurile industriale publice din județul Cluj, a fost recompensată cu obținerea unui post de vicepreședinte în cadrul Asociației Parcurilor Industriale Tehnologice Științifice și Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR).

În acest context, directorul adjunct al SC Tetarom, domnul Octavian Fodor, a fost desemnat de către Consiliul Director al Adunării Generale APITSIAR drept vicepreședinte al acestui for.

Această nominalizare reprezintă și o recunoaștere publică a performanței deosebite înregistrate de această societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj: trei parcuri industriale complet operaționale, ocupate în proporție de 100%, în care funcționează 155 de companii române și străine, cu o valoare a investițiilor de aproximativ 1 miliard de euro. De asemenea, în cadrul parcurilor Tetarom își desfășoară activitatea aproximativ 16.000 de clujeni”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În prezent, APITSIAR numără 43 de membri, ce administrează nu mai puțin de 55 de parcuri industriale. Această asociație are drept scop promovarea dezvoltării durabile a parcurilor industriale, tehnologice, științifice și a incubatoarelor de afaceri din România, dar și atragerea de investiții autohtone și străine.

Totodată, asociația este membru în cadrul unora dintre cel mai prestigioase organizații de profil din lume, formate din experți recunoscuți ce gestionează parcuri științifice și alte arii de inovare, precum EURADA (Asociația Europeană a Agențiilor de Dezvoltare) și IASP (Asociația Internațională a Parcurilor Științifice).

Comenteaza