Două drumuri judeţene, reparate cu pietriş

Două drumuri judeţene, reparate cu pietriş
Două drumuri judeţene fără pic de asfalt, între Turda şi Petreştii de jos şi respectiv ntre Gădălin şi Bonţida, intră de azi în reparaţii.

 

Dispoziţia de lucrări a fost semnată azi de președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu pentru  DJ 107L Turda-Petreștii de Jos și DJ 161 Gădălin-Bonțida.

Pe DJ 107L se vor executa lucrări de reparații curente cu cilindrare, pe o lungime de aproximativ doi kilometri, porțiune care în acest moment este "extrem de distrusă", după cum arată CJ Cluj într-un comunicat de presă. Aceste lucrări vor asigura o circulație decentă până la demararea lucrărilor de reparații capitale și vor fi executate de Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj.

Cât privește DJ 161, aici se vor executa lucrări de plombare şi de reprofilare a părții carosabile pe o lungime de aproximativ şase kilometri, unde lucrările sunt executate de Cross Land Construct SRL.

Lucrările costă 4.300 lei în cazul DJ 107L, respectiv 2.300 lei pentru DJ 161. Preţul e unul modest deoarece pe nici unul dintre cele două tronsoane de drum nu sunt programate lucrări de asfaltare. "Sunt lucrări de urgenţă", explică purtătorul de cuvânt al CJ Cluj, Cornelia Trif. "Acestea sunt lucrări de mică complexitate".

Pe cele două drumuri sunt programate şi lucrări mai ample, dar numai după ce Consiliul Judeţean va accesa un credit bancar ca să finanţeze lucrările la drumurile judeţene.

 

 

Comenteaza