E mai tare decât un banc: cu cine l-a comparat Boc pe Armin van Buuren

E mai tare decât un banc: cu cine l-a comparat Boc pe Armin van Buuren
Primarul Clujului a făcut o comparaţie surprinzătoare şi amuzantă marţi dimineaţa, la radio Realitatea FM. "Armin van Buuren e un Florin Piersic", a spus Emil Boc.

Emil Boc a vorbit marţi, la emisiunea matinală a postului de radio Realitatea FM Cluj, despre Untold Festival. A dezvăluit la câte show-uri a fost, unde a stat şi ce a apreciat din festivalul care a ţinut Clujul treaz timp de patru nopţi.

Plecând de la o comparaţie între Avicii şi Armin van Buuren, primarul a ajuns şi la un celebru actor român. „Am fost la trei spectacole. Am trăit două spectacole pe teren, Avicii şi David Guetta, şi unul în tribună, Armin van Buuren, pentru că am vrut să văd mai bine cum şi-a conceput show-ul. Am încercat să îl imit pe Armin van Buuren o oră, o oră şi jumătate, dar nu am reuşit. Eu am obosit, el nu. Mi-a plăcut că a rămas în plus, peste program. Dacă îl plăteai, nu accepta, dar el a făcut-o pro bono, pentru că i-a plăcut atmosfera. Între Avicii şi Armin van Buuren este o mare diferenţă, sunt stiluri diferite. Avicii nu e comunicativ, e mai rece, suedez, nordic; Armin van Buuren e olandez, mai european, are altă structură. El este un actor, e un Florin Piersic, scuzată-mi fie comparaţia", a spus Emil Boc. Primarul a explicat că fetele sale îl au ca favorit pe Avicii şi a subliniat că Untold a pus Clujul pe harta mondială a evenimentelor muzicale.

„Clujul este Capitala Europeană a Tineretului 2015, iar Untold a fost evenimentul central al manifestărilor dedicate acestui titlu obţinut de municipalitate. Era firesc ca, în acest context, Clujul să rămână în mintea tinerilor cu acest gen de eveniment cum a fost Untold. Anul trecut, noi am avansat 10% din bani pentru a rezerva artiştii, s-a văzut acum care au fost aceştia. Sunt artişti de top care au programate evenimentele pe un an înainte. Era greu să spunem suntem Cluj, Capitală Europeană a Tineretului, haideţi la noi, pentru că nu ştia nimeni de Cluj. Acum, după ce a văzut toată lumea festivalul şi ştie ce înseamnă Untold, avem o carte de vizită, ne va fi mult mai uşor. A fost un succes extraordinar. Armin van Buuren, care este urmărit de 800.000 de oameni pe YouTube, să vorbească în felul acesta despre Cluj este o reclamă extraordinară. Am intrat direct în Liga Campionilor, în grupele Ligii, nu în tur preliminar", a afirmat Emil Boc.

Acesta a ţinut să mulţumească tuturor instituţiilor implicate în buna desfăşurare a evenimentului, de la ISU şi Poliţie la Electrica şi CTP. „Am simţit unitatea comunităţii clujene în faţa unui eveniment major", a subliniat primarul.

 

Comenteaza