Foto Emil Boc s-a întâlnit cu reprezentanții programului „Open World” (SUA), aflați la Cluj-Napoca

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a primit vizita delegației „Open World” (S.U.A.). Acesta a prezentat profilul strategic și avantajele competitive ale Clujului, dar și ecosistemul local.

„Am primit astăzi, în Sala de sticlă a primăriei, vizita delegației din cadrul programului „Open World”, program finanțat integral de către Congresul S.U.A. Misiunea acestei delegații se bazează pe schimburile de experiență cu lideri emergenți din zona Eurasia care vor să cunoască valorile democratice, principiile economiei de piață și cultura americană.

Cu această ocazie, am prezentat delegației profilul strategic și avantajele competitive ale Clujului, respectiv ecosistemul local de inovare construit prin buna colaborare dintre toți actorii sociali implicați în procesul de dezvoltare a orașului și resursa umană bine pregătită. De asemenea, le-am transmis oaspeților noștri că Municipiul Cluj-Napoca este deschis pentru colaborare atât în proiecte de dezvoltare, cât și în domeniul educației, sportului, culturii sau artelor”, a scris primarul municipiului Cluj-Napoca pe Facebook.

Delegația a fost compusă din:

  • doamna Jane Sargus, director la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional
  • doamna Maura Shelden, director adjunct la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional
  • doamna Eliza Chirila-Pop, director de țară, Consiliile Americane din România
  • domnul Andrei Vitiuc, coordonator program „Open World” România, București

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza