Fără maşini, sâmbătă, pe strada Câmpului

Fără maşini, sâmbătă, pe strada Câmpului
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au anunţat că se va închide circulaţia auto pe strada Câmpului (foto). Este vorba despre o măsură temporară, instituită doar sâmbătă (astăzi - n. red.) până la ora 20:00.
Restricţia de circulaţie vizează tronsonul cuprins între străzile Mehedinţi şi Moricz Zsigmond. “Rugăm locuitorii din zonă, de pe străzile Câmpului şi cele adiacente şi de pe strada Moricz Zsigmond, să respecte restricţia temporară de închidere a circulaţiei auto”, au transmis reprezentanţii primăriei. Biroul mass- media al instituţiei a adăugat că s-a interzis circulaţia auto pe respectivul tronson în vederea finalizării lucrărilor de modernizare a străzii Câmpului prin aşternerea ultimului strat de asfalt - cel de uzură.

Lucrările de reabilitare de pe strada Câmpului au debutat la finele lunii august, pe ultimul tronson din această arteră, care nu a putut fi asfaltat deoarece s-au efectuat în permanenţă intervenţii la reţelele de apă şi canalizare, dar şi la conductele de gaz. Locuitorii s-au plâns de nenumărate ori primăriei de starea jalnică a arterei, subliniind că, mai ales după ce plouă, este un adevărat calvar să circuli pe această stradă. Modernizarea vizează 900 de metri de drum, lucrările fiind executate în cadrul programului “100 de străzi”.

“Lucrările sunt efectuate de societatea Kiat. Până să ne apucăm noi de acest tronson, intervenţiile de pe strada Câmpului au fost operate de Compania de Apă «Someş». Noi nu am fost responsabili pentru modul în care s-a lucrat, care a stârnit nemulţumirea riveranilor”, au declarat reprezentanţii municipalităţii. Aceştia au adăugat că valoarea finală a lucrărilor de asfaltare va fi cunoscută abia după recepţia obiectivului.

Comenteaza