Floreștiul se modernizează cu bani din „Anghel Saligny”. Anunțul făcut de primarul Pivariu

Floreștiul se modernizează cu bani din „Anghel Saligny”. Anunțul făcut de primarul Pivariu
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Primăria comunei Florești a obținut o nouă finanțare nerambursabilă prin programul „Anghel Saligny”, pentru un proiect de investiții în infrastructură de apă și canal.

Potrivit edilului din Florești, cu ajutorul banilor se vor instala noi sisteme de canalizare, stații de epurare sau sisteme de captare a apelor pluviale.

Fonduri nerambursabile pentru un nou proiect de extinderea rețelelor de utilităti publice! Proiectul «Extindere rețele de utilităti publice - apă, canalizare menajeră și iluminat public stradal pentru proiectul Modernizare prin asfaltare străzi locale în sat Florești, comuna Floresti, judetul Cluj», a fost aprobat și va fi finanțat din fonduri nerambursabile prin Programul de Național de Investiții «Anghel Saligny».

Finanțarea este acordată pentru:
- alimentare cu apă și stații de tratare a apei,
- sisteme de canalizare
- stații de epurare a apelor uzate
- canalizare pluvială și sisteme de captare a apelor pluviale.

Străzi beneficiare:
- Carpați, Florilor, Teilor, Urușagului, Narciselor, Vălean Mărginean, Avram lancu.

Proiectul se află deja în faza în care a fost, astăzi, atribuit câștigătorul. Durata de implementare este de 24 luni de la semnarea contratului. Valoarea totală a proiectului este de peste 5 milioane lei din care 2.252.895 lei de la bugetul de stat și 2.810.921 lei de la bugetul local”, a transmis Bogdan Pivariu.

Comenteaza