Gata cu cozile de la ghișee! Dosarele cu hârtii devin istorie și vor fi înlocuite

Gata cu cozile de la ghișee! Dosarele cu hârtii devin istorie și vor fi înlocuite
| Foto: gds.ro

Parlamentarul clujean, Radu Moisin, a anunțat că urmează să se semneze contractul de finanțare pentru proiectul ce prevede digitalizarea serviciilor publice, iar dosarele cu hârtii vor deveni electronice.

Deputatul PNL de Cluj susține că proiectul va fi implementat până la finalul anului 2023 și cetățenii nu vor mai fi nevoiți să stea la cozi la ghișee pentru a depune tot felul de cereri.

Dosarele cu hârtii devin dosare electronice! Ministrul Muncii și Protecției Sociale a anunțat că urmează să semneze contractul de finanțare pentru proiectul ce are în vedere digitalizarea serviciilor publice, care va fi implementat până la sfârșitul anului 2023.

Primul Hub de servicii publice electronice se referă la crearea unei platforme care să asigure legătura între minister și instituțiile publice din subordine și reprezintă un real avantaj pentru cetățeni, deoarece nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la ghișeu pentru a depune cererile de beneficii de asistență și servicii sociale, dosarele vor fi electronice și vor putea fi consultate online.

Noul Hub de servicii pune bazele unei administrații publice moderne, inovatoare, eficiente, care oferă românilor servicii electronice de înaltă calitate!”, a transmis Moisin pe pagina sa de Facebook.

Comenteaza