Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat din nou și ar putea fi hibrid. Tișe: „Este pentru prima dată din bani publici”

Gazonul de pe Cluj Arena va fi schimbat din nou și ar putea fi hibrid. Tișe: „Este pentru prima dată din bani publici”
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Cluj Arena se pregătește pentru organizarea de meciuri la Campionatul European de Fotbal U21 din vara anului 2023. Vor fi renovări la interior, în tribune, iar cel mai important aspect este că gazonul va fi înlocuit în integralitate și ar putea fi unul hibrid.

Anunțul a fost făcut de către președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, marți dimineață, la un post de radio local.

Întrebat despre starea gazonului la meciul Naționalei României cu Slovenia de săptămâna trecută, care nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, șeful CJ Cluj a răspuns:

„Suntem în luna noiembrie. În România, indiferent de ce gazon vorbim, va fi influențat de temperatură de afară. Ce pot să spun este că anul viitor gazonul va fi schimbat integral pentru prima dată în 10 ani de Consiliul Județean Cluj. Gazonul n-a mai fost schimbat din bani publici, decât de către privați, de cei de la Untold.

Ne așteaptă Campionatul European de Tineret în 2023. Gazonul va fi nou, probabil va fi hibrid, cum vor spune specialștii. Vedem ce ne spun aceștia pentru clima din Transilvania. Am și vorbit cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, și i-am spus de planurile noastre de a face o renovare a unor locuri din stadion.

Mă refer la partea de gazon și partea de publicitate virtuală între cele două inele. Va fi electronică. Se vor face lucrări de renovare în interior, la săli, iar dumnealui a fost încântat. Când ne va permite vremea vom da drumul la lucrări. Anul acesta dăm drumul la licitații”, a declarat Alin Tișe.

Amintim, gazonul de pe Cluj Arena a fost schimbat ultima dată în vară, în luna august, după terminarea festivalului de muzică electronică Untold.

Comenteaza