Grecu a semnat pe 3 ani cu ”U” Cluj: “Este un pas incredibil pentru mine!”

Grecu a semnat pe 3 ani cu ”U” Cluj: “Este un pas incredibil pentru mine!”
Fundaşul Constantin Grecu, de la Pandurii, va evolua la Universitatea.

Fostul fundaş al echipei Pandurii Târgu Jiu Constantin Grecu  a ajuns astăzi la o înţelegere cu Universitatea Cluj şi a semnat un angajament valabil 3 ani de zile cu formaţia lui Badea, clubul având şi opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

"Sunt foarte fericit, am ajuns la una dintre cele mai mari echipe din România. Este un pas incredibil pentru mine, un pas în faţă şi vreau să profit de şansa care mi s-a oferit. Sunt foarte mulţumit şi vreau să dau tot ce am mai bun pentru această echipă. A contat şi faptul că Ionuţ Badea este antrenor la Universitatea, îl cunosc foarte bine şi îl respect. Sper să dovedesc că merit să fiu aici prin evoluţii cât mai bune", a declarat Constantin Grecu pentru ZIUA de CLUJ.

"A fost cea mai bună soluţie pentru acest post. Are o calitate individuală deosebită, există o evaluare făcută în ceea ce îl priveşte, de când lucram la Pandurii. În prezent avem un lot complet, sunt foarte mulţumit că am reuşit acest transfer. Sper să se acomodeze cât mai repede şi în cel mai scurt timp să pot miza pe serviciile sale", a spus şi tehnicianul Ionuţ Badea.

Fotbalistul va fi prezent sâmbătă la Mediaş unde îşi va urmări noii colegi din tribune, la meciul cu Rapid Bucureşti. De luni, Grecu va fi prezent la antrenamentele Universităţii Cluj.

 

Comenteaza