Foto Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată

Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată
Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată
Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată
Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată
Groapă ilegală de gunoi din Cluj, desființată

O sesizare cu privire la o groapă ilegală de gunoi din zona fostei Uzine Chimice din Turda a dat roade, iar Garda de Mediu a intervenit. USR Plus Turda încurajează spiritul civic şi îi îndeamnă pe cetăţeni să continue să semnaleze și să sesizeze derapajele administrative.

Turda, “Orașul verde” cu care se laudă administraţia Matei se transformă, pas cu pas, în “Orașul gropilor de gunoi ilegale”, a avertizat presa locală. Totuşi, Garda de Mediu mai are şi victorii împotriva gropilor de gunoaie ilegae. 

Astfel groapa ilegală de gunoi din zona Uzinelor Chimice de lângă Turda, judeţul Cluj, a fost desființată după ce USR Plus Turda a făcut o sesizare la Garda de Mediu, susțin membrii partidului pe rețelele de socializare

"Sesizarea noastră către Garda de Mediu și-a atins SCOPUL: administrația Matei a desființat, după ani de zile, groapa ilegală de gunoi din zona Uzinelor Chimice. 

Acum o lună am sesizat Garda de Mediu cu privire la existența unei gropi de gunoi ilegale în zona fostelor Uzine Chimice, un pericol pentru sănătatea antreprenorilor care își desfășoară activitatea în zonă și a cetățenilor care locuiesc în preajma punctului contaminat. În urma sesizării noastre și a dispoziției Gărzii de Mediu, administrația Matei a ieșit din amorțire și a făcut curățenie Foarte târziu, dar bine că a făcut.

Dragi turdeni, vă încurajăm să fiți civici, să semnalați și să sesizați orice derapaj administrativ sau lucru de mântuială executat din bani publici. Este singura metodă la care reacționează administrația", se arată pe pagina de Facebook USR Plus Turda. 

Comenteaza