Hotel nou în zona gării din Cluj-Napoca

Hotel nou în zona gării din Cluj-Napoca

Un hotel de 3 etaje și unul retras se va ridica în zona gării. Beneficiar este firma SC CORAL OIR SRL, iar proiectant este biroul de arhitectură Scripcariu. PUD-ul proiectului ajunge, în 14 iulie 2022, în ședința de urbanism. 

Zona studiată,in suprafata de 281 mp, se situează în intravilanului municipiului Cluj-Napoca. in zona centrala adiacenta garii, fiind delimitata la vest de strada Albert Einstein, la nord si sud de parcele construite aflate in proprietatea unor persoane fizice si juridice, la est de incinta SCFDFEE Transilvania Nord (SC ELECTRICA SA) accesibila din str Dacia. Zona studiata este accesibila din str Albert Einstein. 

Imobilul propus, care a stat la baza intocmirii prezentului P.U.D., va avea functiune de hotel de apartamente si va ocupa partial terenul aflat in proprietatea investitorului, dupa eliberarea acestuia prin demolarea constructiei existente, in urmatoarele conditii :

FUNCTIUNI :
-imobilul va avea functiune turistica (apart-hotel)
- va prezenta urmatoarea compartimentare :
PARTER : receptie , birou administratie , vestiar personal , camera bagaje ,
ETAJ 1-3 : 2 unitati cazare clasificate la 2 stele pe fiecare nivel
ETAJ RETRAS : spatii tehnice (centrala termica ) , oficiu cameriste

ACCESE
-accesele pietonal si auto se vor face din str Albert Einstein.

PARCAREA VEHICULELOR
Se va amenaja o platforma de parcare cu 2 locuri in extremitatea estica a parcelei .Conform PUG 2014 norma de parcare pentru hoteluri de 2 stele este de 30% din numarul unitatilor de cazare. Aceeasi norma e prevazuta si in cadrul Ordinului MINISTERULUI TURISMULUI 65/2013 pentru clasificarea unitatilor de primire turistica .

Comenteaza