Video Iluminatul festiv din Cluj-Napoca va fi oprit luni! Primarul Boc: „Bucurați-vă de ultimele zile”

Iluminatul festiv din Cluj-Napoca va fi oprit luni! Primarul Boc: „Bucurați-vă de ultimele zile”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Clujenii se mai pot bucura doar câteva zile de iluminatul festiv din orașul de pe Someș. Luni, 9 ianuarie 2023, beculețele de Crăciun vor fi date jos. 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) că iluminatul public festiv va fi oprit începând de luni. Duminică este ultima seară în care clujenii se mai pot bucura de beculețele de Crăciun.

„Bucurați-vă de ultimele două zile de iluminat public festiv. Ultima ocazie va fi în noaptea dintre duminică spre luni. De luni închidem iluminatul festiv de sărbători pentru că așa a fost programat să fie”, a declarat, la ZIUA LIVE, Emil Boc.

Amintim, iluminatul festiv în tot orașul a fost pornit de Ziua Națională a României, pe 1 Decembrie 2022.

Ce se întâmplă cu pomii de Crăciun

„Vă strângeți brazii. Până în 15 ianuarie îi depuneți la punctele gospodărești pe care le aveți aproape, lângă casă, și Primăria îi ia gratuit. Asta este simplu. După 15 ianuarie, brazii vor putea fi duși la centrele de colectare selectivă a deșeurilor, situate în cartierul Mănăștur (zona Bucium-Colina) sau în cartierul Mărăști (strada Fabricii fără număr, cu acces din strada Septimius Severus)”, a explicat edilul Clujului.

Comenteaza