Video În ce stadiu sunt lucrările din comuna Florești. Primarul Pivariu a oferit toate detaliile

În ce stadiu sunt lucrările din comuna Florești. Primarul Pivariu a oferit toate detaliile
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Cea mai mare comună din țară are mai multe proiecte de infrastructură în derulare. O parte din acestea urmează să fie finalizate curând, transmite edilul Floreștiului.

Edilul Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE, despre stadiul celor mai importante lucrări de infrastructură din comuna pe care o administrează.

S-a înlăturat conducta de gaz de pe strada Cetății. Era una supraterană și a fost înlocuită cu o conductă subterană. Pe lângă eliberarea intersecției aduce și un plus din punct de vedere al siguranței. Deja am trecut la bugetarea următorului capitol, studiul de fezabilitate pentru a sistematiza întreaga zonă.

În ceea ce privește lucările în zona Terra, deja s-au montat semafoarele, s-au făcut și probe. Chiar aseară s-au trasat liniile pe drum. Din păcate, cei de la gaz au găsit o avarie și se va sparge o bucată din trotuar. În scurt timp, acea intersecție semaforizată va fi funcțională. Lucrarea este la 95%.

De asemenea, lucrăm la modernizarea accesului din strada Eroilor în DN1, la sensul giratoriu, unde deja am relocat trotuarul existent. Va fi lărgit carosabilul, așa fel încât și continuarea străzii Eroilor să aibă o arteră modernă. Trotuarul va permite circulația pietonală în siguranță.

Se mai lucrează și pe strada Mărginean, pe Narciselor, pe strada Carpați. Aici am avut multe solicitări pentru iluminat public, camere de supraveghere, etc. Vom avea o arteră foarte frumoasă, cu un trotuar mare, cu canalizare nouă și multe altele. Și pe Răzoare avem lucrări în desfășurare”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Comenteaza