Încep lucrările de modernizare a unui pod din Cluj. Traficul, deviat pe altă rută până în octombrie - VEZI HARTA

Încep lucrările de modernizare a unui pod din Cluj. Traficul, deviat pe altă rută până în octombrie - VEZI HARTA

Un pod de pe un drum județean urmează să fie demolat pentru a fi construit unul nou, astfel că traficul rutier va fi deviat pe o rută ocolitoare, până în octombrie, la finalizarea lucrărilor.

Podul de pe drumul județean 107M, kilometrul 28+332, care traversează Valea Negrului, în localitatea Iara, va fi demolat în vederea construirii unuia nou.

Noul pod va avea o lungime de 20,60 metri și o lățime totală de 10,95 metri. Lățimea părții carosabile va fi de 8,40 metri, la care se adaugă un trotuar situat pe partea dreaptă, în lățime de 1,5 metri. De asemenea, trotuarul va fi delimitat de partea carosabilă printr-un parapet direcțional rigid.

În acest context, pe perioada desfășurării lucrărilor de demolare a vechiului pod și de realizare a noului pod, circulația rutieră pe acest sector de drum județean se va desfășura pe un singur sens de circulație, cu începere de luni, 11 iulie, până în data de miercuri, 13 iulie, urmând ca circulația rutieră să fie închisă timp de trei luni, de joi, 14 iulie, până sâmbătă, 15 octombrie.

Pe toată perioada desfășurării lucrărilor și a închiderii temporare a circulației rutiere publice pe acest sector de drum județean, traficul rutier din zona podului va fi deviat pe o rută ocolitoare, respectiv pe drumul comunal DC 102, pe direcția localității Mașca, cu o restricție de tonaj de 7,5 tone.

Încep lucrările de modernizare a unui pod din Cluj. Traficul, deviat pe altă rută până în octombrie

 

Comenteaza