Încep lucrările de reparaţii pe trei drumuri judeţene importante

Încep lucrările de reparaţii pe trei drumuri judeţene importante
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, a semnat, miercuri, ordinul de începere a lucrărilor de întreţinere a trei drumuri judeţene.

Este vorba de DJ 107 M Luna de Sus - Săvădisla - Băişoara -Iara - Buru - limita cu judeţul Alba - sectorul de drum cuprins între km 0 - 42; DJ 150 Câmpia Turzii - Viişoara - Frata - Mociu - intersecţia cu DN 16 -sectorul de drum cuprins între km 0+600 - 40 + 300 şi DJ 107 P DN 1 - Gilău - Someşu Rece - Mărişel - DN1 R - sectorul de drum cuprins între km 0 - 44+260.

Lucrările de întreţinere vor consta în realizarea de plombări, reprofilarea părţii carosabile cu adaos de material, tratarea burduşirilor, asigurarea esteticii rutiere, tăierea de acostamente, decolmatarea şanţurilor şi a podeţelor, informează forul administrativ judeţean.

"Am dispus astăzi începerea lucrărilor de întreţinere a trei drumuri judeţene extrem de importante pentru bunăstarea comunităţilor pe care le leagă şi pentru economia judeţului. Ceea ce este însă şi mai îmbucurător e faptul că până la sfârşitul acestei săptămâni voi da ordinul de începere a lucrărilor pe alte şase sectoare de drumuri de pe întreg teritoriul judeţului", a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În ultima şedinţă ordinară a CJ Cluj, din 22 iulie, a fost adoptată o hotărâre prin care au fost repartizaţi peste 31 de milioane de lei pentru programul de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016 dar şi peste 19,5 milioane de lei pentru programul de investiţii pe anul 2016 -lucrări de modernizare şi reabilitare a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj.

Comenteaza