Începe redistribuirea pachetelor alimentare. Cum puteţi intra în posesia lor

Începe redistribuirea pachetelor alimentare. Cum puteţi intra în posesia lor
Primăria Cluj-Napoca va demara luni cea de-a doua etapă de redistribuire a pachetelor alimentare către persoanele devaforizate din municipiu, oferite prin programul iniţiat de edilul Emil Boc.

În urma perioadei de distribuire au rămas 5.787 de pachete, iar pentru a intra în posesia lor beneficiarii vor putea să se prezinte la unul din cele opt centre de distribuţie de luni până miercuri între orele 08:30 şi 15:30, joia de la 08:30 la 16:30, iar vinerea de la 08:30 la 14:00.

Redistribuirea ajutoarelor alimentare se face pe lista suplimentară, pe baza actului de identitate în original și în copie, precum și a documentelor justificative în copie privind categoria de beneficiar, iar copiile documentelor vor rămâne la punctul de distribuție.

Pentru buna desfăşurare a programului Consiliul Local a alocat printr-o hotărâre luată în acest an suma de 1,3 milioane de lei, iar, conform datelor furnizate de primărie, fiecare pachet conţine 1 l ulei de floarea soarelui, 1 kg făină albă, 1 kg zahăr, 1 kg orez, 1 conservă carne de porc, 1 conservă pate şi 1 conservă carne de vită.

Acest proiect este suplimentar celui din fonduri europene şi oferă şansa şi altor categorii de persoane, în afara celor prevăzute în programul european, de a beneficia de ajutoare alimentare.

Cele 8 puncte de distribuție 

1. Clubul pensionarilor Mănăștur- str. Arinilor, nr. 11
2. Clubul pensionarilor Mărăști- str. Aurel Vlaicu, nr. 3A
3. Clubul pensionarilor Horea- str. Horea, nr. 108
4. Clubul pensionarilor Grigorescu- str. Eremia Grigorescu, nr. 132
5. Clubul pensionarilor Zorilor- str. Louis Pasteur, nr. 77
6. Clubul pensionarilor Someșeni- str. Traian Vuia, nr. 41
7. Primăria de cartier Gheorgheni- str. Băișoara, nr.4A
8. Primăria de cartier Iris- Piața Liebcknecht, nr. 7-8

Comenteaza