Investiție importantă la Câmpia Turzii! Se modernizează iluminatul public pe 126 de străzi

Investiție importantă la Câmpia Turzii! Se modernizează iluminatul public pe 126 de străzi
| Foto: Facebook.com/lojigan.dorin

Obiectivul de investiții în valoare de aproximativ 5 milioane de lei este finanțat de către Administrația Fondului de Mediu.

Potrivit edilului municipiului Câmpia Turzii, sursele clasice de iluminat public din oraș vor fi înlocuite cu lămpi de tip LED de înaltă eficiență energetică.

Modernizăm iluminatul public pe 126 de străzi!

Am semnat contractul de finanțare în valoare de 5.000.000 de lei, pentru proiectul privind Modernizarea iluminatului public stradal în Municipiul Câmpia Turzii. Obiectivul de investiții este finanțat de către Administrația Fondului de Mediu.

Prin proiectul de investiții, sursele clasice de iluminat public din Câmpia Turzii, ineficiente din punct de vedere energetic, vor fi înlocuite cu lămpi de tip LED de înaltă eficiență energetică. Acestea vor reduce atât consumul de energie electrică, cât și impactul asupra mediului înconjurător. Noul sistem de iluminat public obținut va genera o vizibilitate îmbunătățită, pe timp de noapte, crescând siguranța în trafic și descurajând potențialele fapte antisociale.

Urmează să demarăm procedurile în vederea deschiderii licitației publice de atribuire a contractului și începerea efectivă a lucrărilor!”, a transmis Dorin Lojigan.

Comenteaza