Investiţii noi în Baciu. Grădiniţă, parc de joacă şi modernizarea Căminului Cultural FOTO

Investiţii noi în Baciu. Grădiniţă, parc de joacă şi modernizarea Căminului Cultural FOTO
O grădiniţă, un parc de joacă şi modernizarea căminului cultural se numără printre investiţiile pe care le are în vedere primarul comunei clujene Baciu, Florin Mureşan.

Populaţia comunei a depăşit 10.000 de locuitori, iar nevoia de locuri în grădiniţe şi creşe este foarte mare în comuna clujeană. Conform edilului, o nouă grădiniţă va fi construită în cartierul Tineretului din fonduri guvernamentale. Valoarea totală a investiţiei este de 1 milion de euro. Licitaţia pentru execuţia lucrărilor va fi lansată imediat ce contractul de finanţare va fi semnat. 

Tot pentru cei mici, un nou parc de joacă va fi amenajat la intersecția străzilor Neptun cu Bisericii Ortodoxe, pe un teren de 500 mp. Până în acest moment, autoritățile locale au reușit să intre în linie dreaptă cu partea de proiectare și cu predarea amplasamentului. 

O altă investiţie are în vedere reactivarea vieţii culturale din localitate. Primarul intenţionează să reabiliteze şi să modernizeze căminul cultural, construit în urmă cu 40 de ani. Pentru acest proiect s-a apelat la un specialist în amenajări interioare. Costurile vor fi acoperite din bugetul local. 

Comenteaza