Foto La Cluj-Napoca a fost plantată o ghenă de gunoi fix în dreptul unui loc de parcare. Cum va fi ridicat gunoiul

La Cluj-Napoca a fost plantată o ghenă de gunoi fix în dreptul unui loc de parcare. Cum va fi ridicat gunoiul
La Cluj-Napoca a fost plantată o ghenă de gunoi fix în dreptul unui loc de parcare. Clujenii se întreabă cum va fi ridicat gunoiul
La Cluj-Napoca a fost plantată o ghenă de gunoi fix în dreptul unui loc de parcare. Clujenii se întreabă cum va fi ridicat gunoiul
La Cluj-Napoca a fost plantată o ghenă de gunoi fix în dreptul unui loc de parcare. Clujenii se întreabă cum va fi ridicat gunoiul

Doi pe un loc la Cluj-Napoca: parcare vs. ghenă de gunoi. Administraţia clujeană a venit cu o idee demnă de filmele de comedie. A amplasat o ghenă de gunoi într-un cartier din oraş exact în dreptul unui loc de parcare.

Un clujean a relatat pe pagina de Facebook Clujul Civic cum hărnicia administraţiei locale a blocat un loc de parcare de curând. Omului i se pare absurd faptul că a fost montată o ghenă de gunoi într-un spaţiu de unde nu mai ai cum să scoţi gunoiul. Rămâne întrebarea: dacă omul care are abonament de parcare în locul respectiv are maşina parcată acolo cum se vor desfăşura lucrile în momentul ridicării gunoiului. 

"Profitând de faptul că vecinii mei sunt plecați în vacanță, Primăria a avut "geniala" inspirație să le pună, fix în spatele locului de parcare, o ghenă de gunoi nou-nouță. (Bineînțeles că a fost nevoie de o armată întreagă de muncitori și funcționari pentru asta, care au luat în râs încercările locatarilor aflați la fața locului de a le explica absurditatea.)

Prevăd că oamenii de la Rosal se vor confrunta cu o mare dilemă când vor veni să ridice deșeurile reciclabile: Chemăm poliția locală să ridice automobilul care blochează serviciul de salubritate? Ridicăm tomberonul peste Fiat-ul cetățeanului? Lăsăm gunoiul acolo până prindem, cândva, locul de parcare liber?

Iar eu rămân cu dilema mea: de ce oare primăria nu a vrut să construiască acolo un adăpost securizat pentru biciclete, cum le-am solicitat acum mai mulți ani, și a ales așa o soluție pentru a utiliza acel spațiu?

Update: sesizarea mea pe MyCluj a primit răspuns în 1:25 h de la trimitere: „Sesizarea dumneavoastră cu nr. ... ... a fost închisă având rezoluția: Favorabil. Soluționat prin dispecerat.” După încă 15 minute a reapărut un truck 4x4 care fusese prezent la montare, omul s-a uitat prin geam la ce montase cu două ore înainte - și a plecat în trombă. Oare ce o fi „soluționat”?", a povestit un clujean pe pagina de Facebook Clujul Civic. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza