Loja de pe Cluj Arena, mai tare decât cele din Ghencea, spun constructorii

Loja de pe Cluj Arena, mai tare decât cele din Ghencea, spun constructorii
Loja pe noul stadion al Clujului va avea 580 de metri pătraţi şi va fi deosebit de elegantă.

Loja Cluj Arena va avea 580 de metri pătraţi, unde vor fi amplasate peste 80 de fotolii, toate din piele ecologică, potrivit unor surse din cadrul companiei care construieşte stadionul. Podeaua va fi acoperită cu mochetă. Nu au fost stabilite culorile pentru fotolii şi mochetă, dar cel mai probabil vor fi alese nuanţe de gri. Loja va fi complet închisă şi încălzită, iar spre terenul de joc va avea un "perete-cortină". La intrare va exista un bar şi o garderobă. "Am văzut cum arată lojele de pe stadionul Steaua. Cea de la Cluj va fi mult mai elegantă", a spus un reprezentant al constructorului.

Chiar astăzi s-a decis ca intrarea în holul central să fie placată în granit. Tot în hol va exista şi un magazin de echipament sportiv, încă necompartimentat. Dilema pentru constructori este care dintre cluburile clujene de fotbal va putea vinde acolo tradiționalele fulare, tricouri și șepcuțe.

Stadionul va avea trei lifturi, două în zona cu loja, unul de opt şi unul de 13 persoane, iar un ascensor va fi la tribuna a doua, cu o capactate de 13 persoane. Proiectanţii s-au gândit şi la persoanele cu handicap, pentru care vor fi instalate două rampe hidraulice.

 

Comenteaza