Lucrările pe strada Giuseppe Verdi din Cluj-Napoca, finalizate înainte de termen

Lucrările pe strada Giuseppe Verdi din Cluj-Napoca, finalizate înainte de termen
| Foto: emil boc/facebook

Primarul Emil Boc a anunțat finalizarea înainte de termen a lucrărilor de modernizare pe strada Giuseppe Verdi. 

Proiectul, în valoare de 5 milioane de euro, a fost finalizat cu două luni înainte de termenul contractual.

Lucrările au acoperit o lungime de 1,6 km și au inclus construirea de trotuare, piste de biciclete, alveole pentru stații de transport în comun, introducerea cablurilor în subteran și instalarea unui nou sistem de iluminat public cu stâlpi dotați cu 48 de lămpi LED. De asemenea, au fost realizate lucrări de consolidare a terenului și execuția unei rețele de canalizare pluvială pe toată lungimea străzii.

„Modernizarea străzii Giuseppe Verdi este finalizată, cu 2 luni înainte de termenul contractual. Valoarea investiției este de 5 milioane de euro. Acest proiect a transformat zona într-un spațiu public de calitate, oferind condiții similare celor din alte zone modernizate ale orașului”, a declarat Emil Boc.

 

Proiectul desfășurat pe o suprafață de 1.560 metri liniari a inclus și execuția unei rețele de canalizare pluvială, construirea unei rețele de distribuție pentru fibră optică, lucrări de consolidare a terenului cu ziduri de sprijin, relocarea în subteran a rețelelor electrice aeriene și demontarea stâlpilor existenți.

Finalizarea lucrărilor pe strada Giuseppe Verdi oferă locuitorilor un drum modernizat, cu infrastructură adecvată pentru pietoni și bicicliști, și stații de autobuz moderne, contribuind la îmbunătățirea calității vieții în această zonă a orașului.

Comenteaza