Maşină abandonată în Mănăştur

Maşină abandonată în Mănăştur
O maşină abandonată în Mănăştur de mai bine de un an într-o intersecţie pune probleme pietonilor şi şoferilor, din cauză că obturează vizibilitatea. Un clujean a făcut "sesizări repetate" la Poliţia locală, fără succes însă.
">

Cristi Pop a reclamat astăzi situaţia şi pe site-ul domnuleprimar.ro, după apeluri telefonice repetate la Poliţia Locală, fără ca situaţia să fie rezolvată. "Este o maşină abandonată pe domeniul public de mai bine de un an de zile,mai exact pe trotuar în colţul intersecţiei. Este vorba despre o Dacia 1300 verde, model 1980, abandonată pe aleea Peana la nuzmărul 3, visavis de şcoala "Ion Creangă", pe trotuar în dreptul garajelor de tablă, care incomodează atât circulaţia pietonilor cât şi vizibilitatea în intersecţie", spune el.

În prima jumătate a acestui an inspectorii Poliţiei Locale din Cluj-Napoca au aplicat somaţii pentru un număr de 285 autovehicule cu aspect de maşini abandonate. 117 dintre acestea au fost ridicate. Pentru alte 170 de autovehicule au fost întocmite dispoziţii în vederea ridicării pe cale administrativă, iar 12 autovehicule au fost trecute în proprietatea statului.

 

Comenteaza