Foto Mini sat de vacanță într-o zonă turistică a Clujului. Va avea cabane, restaurant și terenuri de sport

Urbaniștii județului Cluj au oferit, joi, aviz favorabil construirii unui proiect cu case de vacanță, restaurant, terenuri de sport și parcări, în localitatea Dealu Negru, comuna Călățele.

Având denumirea de „STUDIU DE OPORTUNITATE - P.U.Z. - INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN PENTRU CONSTRUIRE CASE DE VACANȚĂ”, proiectul a fost pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj, de joi, 9 februarie 2023.

Suprafața totală a terenului pe care se vor edifica clădirile este de puțin peste 17.000 metri pătrați.

Șeful de proiect Alida Vișan a prezentat, pe scurt, investiția: „Vorbim de un fel de mini-sat de vacanță. Acesta va avea 6 cabane, terenuri de sport, parcări, restaurant, etc. În mijlocul terenului va funcționa restaurantul pentru a putea fi ușor de accesat de către toți cei care vin la cabane”, a explicat arhitectul.

Membrii comisiei de urbanism au avut câteva observații legate de drumurile din zonă și de cel de acces, dar, în cele din urmă, șeful CJ Cluj, Alin Tișe, a propus un afiz favorabil proiectului.

Tot mai multe investiții sunt aprobate în comuna Călățele în ultima vreme. Tot în ședința CTATU Cluj, de joi, a primit undă verde o cochetă casă de vacanță cu foișor.

Comenteaza