Moisin: lucrările pe Oaşului şi Borhanciului încep în 15 martie

Moisin: lucrările pe Oaşului şi Borhanciului încep în 15 martie
Lucrările la străzile Oaşului şi Borhanciului, unele dintre cele mai distruse din Cluj-Napoca, vor începe în 15 martie, a anunţat astăzi primarul interimar Radu Moisin.

În proxima şedinţă de Consiliu Local, de săptămâna viitoare, va fi revocată parţial hotărârea de Consiliu Local prin care cele două străzi au fost transferate la Ministerul Dezvoltării. Ulterior urmează avizarea şi emiterea autorizaţiei de construcţie, "astfel ca până în 15 martie să putem începe lucrările", explică primarul interimar. Valoarea estimată a lucrărilor pe cele două străzi este de  30 milioane de lei. Banii ar urma să fie asiguraţi din capitolul de modernizare a străzilor, din bugetul local.

Amintim, o parte dintre locuitorii de pe cele două străzi au fost prezenţi la şedinţa Consiliului Local de săptămâna trecută şi au criticat starea proastă în care sunt nevoiţi să circule.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza