Noi bani băgați în drumurile județene din Cluj! Vor fi folosiți pentru reparații și pregătirea iernii

Noi bani băgați în drumurile județene din Cluj! Vor fi folosiți pentru reparații și pregătirea iernii
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Este vorba de o sumă de 13 milioane de lei, bani alocați suplimentar de Consiliul Județean Cluj pentru lucrările de întreținere a drumurilor județene.

Consiliul Județean Cluj a aprobat, în cadrul ședinței ordinare din 28 septembrie, proiectul de hotărâre care vizează suplimentarea cu 13.000.000 de lei a bugetului destinat executării lucrărilor de întreținere a drumurilor județene aflate în administrare, respectiv a serviciilor aferente anotimpului rece în perioada noiembrie – decembrie 2023.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județul Cluj reprezintă, în continuare, o prioritate absolută pentru Consiliul Județean. Astfel, am propus alocarea de fonduri suplimentare pentru lucrările la drumurile județene tocmai din dorința de a intensifica ritmul de derulare a acestora, precum și de a mări volumul de lucrări pe anumite sectoare care prezintă o importanță majoră pentru cetățenii județului”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Astfel, în urma alocării bugetare în sumă de 40.000.000 de lei, TVA inclus, din luna ianuarie a acestui an, valoare aprobată a bugetului alocat ,,Programului de lucrări de întreținere curentă și periodică a unor drumuri județene din Județul Cluj” devine 53.000.000 de lei, TVA inclus.

Sumele alocate vor fi utilizate atât în vederea demarării de noi lucrări de întreținere, precum și pentru asigurarea serviciilor de deszăpezire a drumurilor județene aferente anotimpului rece din perioada noiembrie – decembrie 2023.

Comenteaza