Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare din Cluj

Noi echipamente medicale pentru Spitalul de Recuperare din Cluj

Consiliul Județean Cluj a dotat Spitalul Clinic de Recuperare cu noi echipamente medicale, în valoare de peste 300.000 de lei.

În cadrul unității sanitare aflate în subordinea forului administrativ județean au fost deja livrate 24 de paturi de spital cu extremități mobile și reglabile pe înălțime, patru sisteme de purificare și dezinfectare a aerului, un prelevator de probe microbiologice din aer, o bancă de inversie pentru elongație și un obiect care facilitează pregătirea hranei pentru pacienți.

Noile echipamente sunt utilizate în Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă, Secțiile Clinice Balneologie 1, Neurologie 1, Cardiologie, Ortopedie-Traumatologie, precum și în Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de recuperare și Blocul alimentar.

„Vorbim despre dotări extrem de importante în ceea ce privește buna organizare și funcționare a instituției spitalicești și asigurarea unui act medical de cea mai bună calitate, în condiții de siguranță și confort. Vom continua să investim în sănătate!", a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

În valoare totală de 317.223 de lei, investiția a fost finanțată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza