Nou spațiu pentru DGASPC Cluj. Ce va funcționa acolo

Nou spațiu pentru DGASPC Cluj. Ce va funcționa acolo

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj a solicitat Consiliului Județean să-i transfere un spațiu de aproximativ 200 mp din Cluj-Napoca, situat pe strada Padin, în vederea înființării unui nou serviciu.

Consilierii județeni ai Clujului vor avea „pe masă”, în ședința ordinară de joi, 31 martie 2022, proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul privat în domeniul public al Județului Cluj a imobilului situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Padin, nr. 20, înscris în cartea funciară 250608-C1-U73 Cluj-Napoca și constituirea dreptului de administrare.

Imobilul este compus din din șapte cabinete, nouă holuri, trei spații de depozitare, o debara și o toaletă, suprafață utilă fiind de 199,7 mp. Acest imobil a avut destinație de spațiu medical și a fost concesionat în baza unui contract de concesiune care a încetat.

Astfel, DGASPC Cluj solicită transferarea spațiului situat în municipiul Cluj-Napoca, jud, Cluj, str. Padin nr.20, în vederea înființării Serviciului Social de Asistență și Suport pentru persoanele adulte cu dizabilități.

Potrivit referatului de aprobare, serviciile de asistență și suport pentru persoanele adulte cu dizabilități cuprind un ansamblu de activități realizate pentru a răspunde nevoilor specifice individuale ale persoanelor adulte cu dizabilități și ale membrilor familiei sau reprezentanților lor, în vederea depășirii situațiilor de dificultate, prevenirii institiționalizării, asistență precum și suport în luarea unei decizii.

Comenteaza