O nouă localitate din Cluj va fi integral racordată la rețeaua de apă

O nouă localitate din Cluj va fi integral racordată la rețeaua de apă
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea autorizării lucrărilor de extindere a rețelei de apă pe două străzi din satul Zorenii de Vale, comuna Mociu.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, la finalizarea lucrărilor, localitatea va fi racordată integral la rețeaua de apă potabilă a comunei.

„Este important ca toți cetățenii localității să beneficieze de aceleași servicii edilitare, indiferent de zona în care locuiesc. De asemenea, având în vedere efectivele însemnate de animale din gospodăriile acestora, asigurarea apei în regim continuu este cu atât mai necesară”, a transmis șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

În acest moment, sistemul de alimentare existent în satul Zorenii de Vale asigură apă potabilă pentru cea mai mare parte a localității, mai puțin pe străzile Cimitirului și, parțial, Zorile.

Proiectul propus de Primăria Mociu vizează extinderea conductei de apă pe o lungime totală de cca. 1.000 metri. După finalizare, lucrările vor fi integrate în sistemul public județean de furnizare a apei, gestionat de Compania de Apă „Someș”.

Comenteaza