O sală de sport inaugurată de primarul Boc cu aruncări la poartă zace închisă de două luni. A costat 700.000 euro VIDEO

O sală de sport inaugurată de primarul Boc cu aruncări la poartă zace închisă de două luni. A costat 700.000 euro VIDEO
Inaugurată cu desfăşurare de forţe în urmă cu două luni, cu parade, elevi scoşi în careu, cu antrenoare de sport pe tocuri şi cu primarul Emil Boc aruncând mingea de handbal, sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, ce a costat 700.000 euro, zace închisă. Motivul - Primăria Cluj-Napoca nu a semnat darea în folosinţă a clădirii.

 În plus, nici acum sala nu are toate dotările, iar unul dintre cele două posturi special create pentru administrarea acesteia e încă vacant. "Nici nu ştim cum îl vom ocupa, pentru că salariile sunt mici în învăţământ, 6-700 lei", spune directorul liceului, Ioan Măcelaru.

Acesta dă asigurări că sala de sport va fi deschisă chiar luni, şi deşi sala a fost închisă după inaugurare timp de două luni, motivul e unul birocratic, spune Măcelaru: s-a întârziat pentru că a fost nevoie de avize şi de dovada că există cine să ocupe cele două posturi - o persoană la întreţinere şi un tehnician pentru reparaţii. Că sala a fost închisă două luni nu e chiar aşa de rău, spune directorul: au fost alte două săli de sport - în Unirea (Alba) şi Năpradea (Sălaj) unde sălile de sport au fost închise cu anii.

Lucrările la sala de sport au fost executate de Trustul de Instalaţii - Montaj într-un program al Autorităţii Naţionale de Investiţii. La inaugurarea din 13 februarie directorul liceului i-a scos pe elevi în careul şcolii, în mijlocul pauzei mari de la ora 11, iar după discursurile festive elevii au luat loc în tribune pentru a-l vedea pe primarul Emil Boc în timp ce schimba pase cu inspectorul şcolar general Valentin Cuibus sau arunca mingea la poarta de handbal.

Vezi aici cum a fost la inaugurarea sălii de sport

Comenteaza