O școală din Cluj, cu pereții și tavanul gata să cadă, va fi reparată! Cât vor costa lucrările

O școală din Cluj, cu pereții și tavanul gata să cadă, va fi reparată! Cât vor costa lucrările
| Foto: Facebook.com/Școala Gimnazială Specială Huedin

Este vorba de Școala Gimnazială Specială Huedin care va beneficia de o investiție importantă de la Consiliul Județean Cluj.

Suma de bani este prevăzută în proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului general propriu al Judeţului Cluj, pe anul curent, care va fi supus dezbaterii și votului consilierilor județeni, în ședința ordinară de joi, 22 iunie 2023.

Așadar, prin adresa nr. 486/22.05.2023 Școala Gimnazială Specială Huedin solicită suplimentarea prevederilor bugetare pentru anul 2023 cu suma de 370.000 de lei având în vedere situația dificilă în care se găsește infrastructura unității de învățământ.

Pereții și tavanele clădirilor sunt într-un stadiu avansat de degradare iar împrejmuirea școlii este incompletă, gardul existent  aflându-se intr-o stare avansată de degradare”, se arată în referatul de aprobare.

Potrivit documentației, prin această rectificare de buget se asigură fondurile necesare desfășurării în condiții optime a activitățiilor școlare în cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Huedin.

Prezenta rectificare a bugetului general propriu al Județului Cluj va permite gestionarea optimă a derulării execuţiei bugetare în anul 2023.

Comenteaza