O singură asociere de firme câștigă licitația pentru lucrările la drumurile judeţene. Vezi cine a câştigat şi ce lucrări face

O singură asociere de firme câștigă licitația pentru lucrările la drumurile judeţene. Vezi cine a câştigat şi ce lucrări face
O singură asociere de firme a câştigat licitaţia pentru lucrările la toate cele patru loturi de drumuri judeţene licitate de Consiliul Judeţean pentru următorii patru ani, într-un program de aproximativ 200 milioane de lei.

Astfel, pentru loturile I, II, III şi IV, câştigător este asocierea dintre Samus Construcţii, Construct Perom şi Viaprocons SRL, cu propuneri de 47,7 milioane, 48,58 milioane, 44,3 milioane şi respectiv 56,93 milioane. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

 

Competiţia pentru lucrările la cele patru loturi de lucrări a fost acerbă: 16 operatori economici s-au înscris la licitaţie, iar două dintre oferte au fost depunctate ca neconforme de către comisia de evaluare. "Comisia de evaluare a analizat propunerile financiare, dar şi existenţa elementelor de calificare conţinute documentaţiile prezentate. Este un proiect foarte important, ştiută fiind starea în care se află infrastructura rutieră judeţeană din administrarea noastră. Practic, prin acest proiect se tinde spre acoperirea majorităţii sectoarelor de drumuri judeţene, cei 317 kilometri adaugându-se celor 423 de kilometri atribuiţi anterior, în prima etapă a acestui important proiect al administraţiei judeţene", a declarat vicepreşedintele CJ Cluj, Radu Bica, cel care a fost şi preşedintele comisiei de evaluare. Banii pentru lucrări vin de la Consiliul Judeţean, prin programul multianual de investiţii.

Comenteaza