O stradă din Cluj arată ca în secolul trecut: neasfaltată și plină de gropi

O stradă din Cluj arată ca în secolul trecut: neasfaltată și plină de gropi

Un clujean a trimis pe adresa redacției o filmare care prezintă situația actuală a străzii Cheile Baciului, neasfaltată și plină de gropi.

Clujeanul spune că de-a lungul ultimilor ani s-au făcut sesizări, atât prin intermediul aplicației MyCluj cât și direct către Serviciul Administrare căi publice, dar fără niciun rezultat.

El a trimis și câteva din răspunsurile primite la sesizarile facute pe MyCluj:

„Sesizarea dumneavoastră cu numărul 304784 / 28.02.2024 a fost închisa având rezoluția: Favorabil - Bună ziua, vom verifica și supune aprobării remedierea degradărilor semnalate, pe sectorul de drum care este în administrarea municipiului Cluj-Napoca. Cu stimă . Vă mulțumim!

Sesizarea dumneavoastră cu numărul 820346 / 10.10.2023 a fost închisa având rezoluția: Favorabil - Bună ziua, modernizarea aleilor și străzilor din Municipiul Cluj-Napoca se poate face doar după emiterea unei autorizații de construire și obținerea tuturor documentelor legale. Vom include in programele noastre de intretinere specifice străzilor nemodernizate locatia la care faceti referire si vom putea interveni dupa finalizarea procedurilor de aprobare, în funcție de alocările bugetare. Va multumim pentru intelegere!. Vă mulțumim!

Sesizarea dumneavoastră cu numărul 775126 / 20.09.2023 a fost închisa având rezoluția: Favorabil - Buna ziua, vă comunicăm faptul că se vor efectua verificari in teren pentru identificarea celor semnalate, urmând a supune aprobării executarea remedierilor, dacă situația o impune. Vă mulțumim pentru înțelegere!. Vă mulțumim!

Sesizarea dumneavoastră cu numărul 926041 / 16.12.2022 a fost închisa având rezoluția: Favorabil - Bună ziua, așa cum v-am comunicat anterior, sesizarea dumneavoastră a fost luată în considerare, vom interveni cu lucrări specifice pentru remedierea degradărilor semnalate de către dumneavoastră, în funcție de condițiile meteorologice. Vă mulțumim pentru înțelegere!. Vă mulțumim!”.

Clujeanul mai precizează că nu înțelege care este motivul pentru care nu se intervine în vederea asfaltării acestei străzi. „Nu stim daca este inclusa in viitorul aproiat/indepartat intr-un program de asfaltare. Nu inteleg cum se poate ca un oras care dezvolta proiecte atat de mari cum sunt metroul si centura metropolitana sa ingnore cu desavarsire niste investitii absolut elementare pentru secolul 21 , si anume astfaltarea unei strazi?”, spune acesta.

Contactați de ZIUA de CLUJ, reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au precizat că strada Cheile Baciului nu poate fi încă modernizată pentru în acea zonă nu au fost introduse utilități, dar că periodic se efectuează lucrări specifice drumurilor nemodernizate.

 

Comenteaza