Oamenii de afaceri, invitaţi să se implice mai mult în susţinerea proiectului Cluj Capitală Culturală Europeană

Oamenii de afaceri, invitaţi să se implice mai mult în susţinerea proiectului Cluj Capitală Culturală Europeană
Politicienii locali care au semnat azi protocolul de colaborare pentru sprijinirea candidaturii Clujului la titlul de Capitală Culturală Europeană îşi doresc ca oamenii de afaceri să se implice mai mult în susţinerea demersului.

Protocolul de sprijinire a candidaturii Clujului la titlul de Capitală Culturală Europeană pentru 2021 a fost semnat astăzi la sediul Consiliului Judeţean Cluj. La eveniment au participat reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Primăriei Cluj-Napoca, respectiv ai PC, PDL, PNL, PPDD, PSD, UDMR şi UNPR.

Fiecare dintre reprezentanţii formaţiunilor politice au sublinit importanţa, în primul rând simbolică, a semnării protocolului.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a atras atenţia însă în mod deosebit asupra importanţei implicării cât mai puternice în demers a mediului de afaceri.

"Este important ca şi societăţile comerciale să fie mai aproape de acest proiect; să ne gândim cum facem ca societăţile comerciale să vină mai aproape de ac proiect", a îndemnat Lăpuşan.

Intervenţia lui Lăpuşan a fost susţinută şi de Dragoş Damian, CEO-ul Terapia Ranbaxy, accentuând şi el importanţa participării mediului de afaceri în susţinerea proiectului.

 

Comenteaza